Agenda

BARbazaar@Cultuurcafé

Wij zijn blij en trots dat BARbazaar vanaf nu is neergestreken in't Cultuurcafé met comedy van de bovenste plank! 

BARbazaar is begonnen in 2017 als een eenmalige comedy avond met Thomas Smith.   Na die avond hadden ze de smaak meteen te pakken en vele top avonden volgden... 

Zin in comedy? Check de BARbazaar website!

vrijdag 8 april '22 - 20u Tragiceyes

Tragic Eyes is een soloproject van Wendel Berckmans. Hij schrijft popmuziek met hier en daar een dromerige toets, maar ook met de nodige dosis rock 'n roll. Zijn invloeden haalt hij uit psychedelische en progressieve rock.

In 2019 lanceerde Wendel een geanimeerde videoclip voor zijn nummer "Tragic Eyes" en in 2020 regisseerde hij een live-actionvideo voor "Apocalypse."

meer...

vrijdag 6 mei '22 - 20u Blame it on Vinnie

Omdat iemand toch altijd de schuld van alles moet krijgen werd "Blame it on Vinnie" in het leven geroepen. Gerrie De Waard (ex-Scotch 'n Soda) en Wim De Vos (Howlin' Bill) kunnen zich dus alles permitteren omdat het toch nooit hun schuld zal zijn. Samen besloten ze zich in een muzikaal avontuur te storten. Ze brengen u een mix van blues, rock 'n roll en country op een eigenzinnige akoestische manier. 

meer...

vrijdag 3 juni '22 - 20u00 Mokki

Morag Uyttersprot (piano) en Jonathan Callens (percussie en elektronica) halen hun grootste inspiratie uit het oeuvre van klassieke en minimalistische componisten als Arvo Pärt en Ólafur Arnalds, maar ook muziek uit de neo-klassiek en producers als Jon Hopkins, Sébastien Tellier en Dawn of Midi trekken hun aandacht.

meer...

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten en concerten