Agenda

vrijdag 13 oktober: Tournée Musicale [gratis inkom]

Sinds 2014 is 'Tournée Musicale' een vaste waarde. Ook tijdens deze negende editie wordt er livemuziek gebracht in tal van cafés en cultuurplekken in Hoboken. Rockbands, folkduo's en jazzcombo's brengen tussen 18 en 22 uur livesets op verschillende locaties.

Latino Ensemble - Academie Hoboken

20u – 20:45u + 21:15 – 22u

Leerlingen van de afdelingen Jazz-Pop-Rock, Wereldmuziek & amp; Elektronische Muziek dompelen je graag onder in een wervelwind van klassieke popnummers en dansbare Latinmuziek. Tussendoor worden er ook nog wat beats toegevoegd om het geheel opzwepend te houden..

Woensdag 18 oktober - 20u - Inkom: €20 

Nilson Matta/John Snauwaert "BRAZILIAN VOYAGE"-quartet feat. Lien De Greef

Nilson Matta, geboren in Sao Paulo en als tiener verhuisd naar Rio De Janeiro en werd bekroond met een Grammy Award met o.a. Joe Henderson. Hij heeft de Braziliaans ritmes als kind met de paplepel meegekregen en is, mede door zijn invloed, door de New Yorkse jazzscene gekend als een vernieuwer van deze muziek... meer lezen

Tickets online beschikbaar vanaf dinsdag 26 september

vrijdag 10 november - 20u Aunt Polly - folk, pop & rock [gratis inkom]

Folk pop en rock covers met eigen accent, gebracht in een originele akoestische bezetting. Ontdek de parels in ons repertoire. Ambiance met een Ierse twist, een mix van bekende en minder bekende songs..

zaterdag 20 & zondag 21 januari '24: Preselecties Nekka-Wedstrijd 

Tijdens de Nekka-wedstrijd strijdt Nederlandstalig talent voor een plekje op het podium van de Nekka-nacht in de Lotto Arena.  Een 30-tal muzikanten en groepen komen spelen voor een professionele jury en publiek... Een heel weekend lang Nederlandstalige muziek! 

meer info volgt

VOOR TEUG & MEUG...

...is een 'biergenietschap' dat begin 2014 werd opgericht, ter ere van de goede smaak.

we maken een zoektocht naar culinair genot: de ideale combinatie van lekker bier (de teug), met een lekker hapje (de meug) zonder ze aan elkaar op te dringen en dank zij een als het ware uit pas-teltinten bestaand smakenpalet laten we de teug en de meug elkaar vin-den tot een samengesmeed verrassend geheel in de mond van de proever we hechten zeer veel belang aan het genieten, vandaar 'biergenietschap' https://www.cultuurcafe.be/voor-teug-en-meug.

laatste vrijdag van de maand - 20u: Boardgames - iedereen welkom - Spelavond GRATIS

Ben je op zoek naar de perfecte locatie om je favoriete hobby uit te oefenen?

Elke laatste vrijdag van de maand wordt het cultuurcafé vanaf 20u opengesteld om boardgames te komen spelen.

Nodig enkele vrienden uit, neem je favoriete bordspel mee en geniet van een gezellige avond!

Het is het ideale moment om nieuwe mensen en spellen te leren kennen!

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten en concerten