We maken een zoektocht naar culinair genot: de ideale combinatie van lekker bier (de teug), met een lekker hapje (de meug) zonder ze aan elkaar op te dringen en dank zij een als het ware uit pas-teltinten bestaand smakenpalet laten we de teug en de meug elkaar vin-den tot een samengesmeed verrassend geheel in de mond van de proever we hechten zeer veel belang aan het genieten, vandaar 'biergenietschap'

We streven ernaar dat je 'the-day-after' ook nog op een aangename ma-nier kunt doorbrengen proeven, verkennen, ontdekken, genieten en leuke momenten delen zijn zowat de sleutelwoorden van onze bijeenkomsten…

We plannen 10 bijeenkomsten per jaar, 8 keer om ons ding te doen (drie bieren proeven met bijbehorende hap) en 1 keer om op verplaatsing te gaan (de uitstap), en 1 keer om onze bevindingen en favoriete combinaties te delen met een ruimer publiek (deze avond is intussen gekend als 'bier en bapas'-avond)

Je bepaalt zelf hoeveel of welke bijeenkomsten je wil meemaken. Al onze bijeenkomsten (behalve de uitstap) gaan door in CULTUURCAFÉ HOBOKEN, berkenrodelei 36 te 2660 hoboken  en dit op donderdagavond, van 20.00 tot 23.00 u.

De uitstap gaat door op een vrijdag, en de 'bier en bapas' op een zater-dagavond Enkele dagen voor elke activiteit word je nog eens expliciet uitgenodigd. Om de catering vlot te laten verlopen, vragen we om telkens op woensdag, ten laatste 12.00 u. te laten weten of je de donderdag daarna komt

luc aerenhouts* 0473 304 289 & piet brits* 0497 610 272 

(*) erkend onafhankelijk bierkenner / -degustator

Reservering voor Teug & Meug

Boek uw sessie op tijd. Wij bevestigen uw boeking per e-mail.